Известие

Collapse
No announcement yet.

климатик на ГТВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• климатик на ГТВ

интересува ме вашите климатици успяват ли да охлаждат когато стане много горешо или духат хладък въздух.
    Alfa Romeo GTV 2.0TS

охлажда си идеално! ако не може да охлажда въздуха това е знак че е време да напълниш фреона на климатика
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

абе моята е без климатик каде мога да си монтирам и колко ще струва?
      ALFA ROMEO GTV

Comment

пълних го наскоро няма и месец. просто духа студено след това топло когато е много горещо и после след извесно време пак студено. като на място духа по-топло отколкото в движение.
        Alfa Romeo GTV 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от Raziel
          пълних го наскоро няма и месец. просто духа студено след това топло когато е много горещо и после след извесно време пак студено. като на място духа по-топло отколкото в движение.
          или фреона пак е избягал някъде или има проблем по системата... не е редно така да прави колега. Неприятно е, но ще го оправиш..
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

сложил ли си врътката така че да духа и от таблото, и откъм краката? моята не успяваше да охлади достатъчно, ако духа само откъм таблото...
            '99 Alfa 145 1.9 JTD

Comment

не съм пробвал ще пробвам и ще споделя
              Alfa Romeo GTV 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от moxie
                сложил ли си врътката така че да духа и от таблото, и откъм краката? моята не успяваше да охлади достатъчно, ако духа само откъм таблото...
                нормално е
                то бие в топла повърхност се пак (стъклото)
                И при мен ако го пусна към купето си е Мразззззз, а през предното стъкло има разлика но все пак изсушава конденз (ако се появи) за секунди и духа студено, но по-слабичко..

Comment

Първоначално публикувано от JOVANI_1974
                  абе моята е без климатик каде мога да си монтирам и колко ще струва?
                  Аз вчера ходих да ми долеят фреон и се заприказвах с майстора ,та стана въпрос колко струва поставянето на климатик ,човека каза около 3000 лв.,нов
                  Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
                  Alfa 159 2.4 jtdm

Comment

а при включен климатик мени ли оборотите на място и спъва ли ги като мощност
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS

Comment

имам чувството че от време на време изключва да се размрази ли незнам духа топло и после пак почва студено. Това нормално ли е
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS

Comment

моята клима преди няколко дена намали силата си по време на жегите, явно много я ползвах и фреона е за допълване... така че мисля днес или утре да отида до Импас56... ще споделя после

Comment

а товари ли двигателя когато е включена усеща ли се
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от Raziel
                            а товари ли двигателя когато е включена усеща ли се
                            разбира се че товари и се усеща доста бих казал...

Comment

Първоначално публикувано от proper
                              моята клима преди няколко дена намали силата си по време на жегите, явно много я ползвах и фреона е за допълване... така че мисля днес или утре да отида до Импас56... ще споделя после
                              Нещо не съм им фен на Импас56...внивамай много къде ще отидеш, че иначе ставаш вечен абонат
                              sigpic
                              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                              X